Etusivu Yhteystiedot Aikataulu Hinnasto Ilmoitukset Sijaiset Muut palvelutKuntostudion toiminta päättyy. Viimeiset kevätkauden tunnit ovat maanantaina 30.5.2016. Tarkastele www sivuja mahdollisen toiminnan jatkumisesta  syyskaudella 2016 toisissa tiloissa.
            

 

MAANANTAI


TIISTAI


KESKIVIIKKO   
           
         
          TORSTAI          


PERJANTAI


LAUANTAI


SUNNUNTAI

 


 
 


 

 


KEHONHUOLTO

 PILATES

TUNNILLA VAHVISTETAAN VARTALOA KOKONAISVALTAISESTI, ERITYISESTI KESKIVARTALON SYVIÄ LIHAKSIA, LISÄÄ VOIMAA, NOTKEUTTA JA RYHTIÄ. TUNNILLA HARJOITELLAAN KESKIVARTALON HALLINTAA. SOPII HYVIN ALASELÄN ONGELMISTA KÄRSIVILLE ALOITTELIJOISTA EDISTYNEISIIN.

STUDIO-PILATES

STUDIO-PILATES TUNNILLA YHDISTYVÄT PILATES TEKNIIKAN KESKIVARTALOA VAHVISTAVAT PERUS HARJOITTEET, RENTOUTTA KEHITTÄVÄT HELPOT LIIKEYHDISTELMÄT JA NOTKEUTTA LISÄÄVÄT VENYTTELYHARJOITUKSET.

ASTANGA JOOGA TUNNILLA HAEMME YHTEYDEN TIETOISEEN HENGITYKSEEN, JOKA KULJETTAA MEIDÄT AURINKOTERVEHDYSTEN JA ASANOIDEN KANSSA KOHTI PALAUTTAVIA LOPPULIIKKEITÄ JA LOPPURENTOUTUSTA. HARJOITUS TEHDÄÄN OMAA KEHOA KUNNIOITTAEN JA KUUNNELLEN. AIEMPAA KOKEMUSTA TAI NOTKEUTTA EI TARVITA. JÄYKKÄ KEHO ON ITSEASIASSA HYVÄ SYY ALOITTAA JOOGA HARRASTUS. TUNNIT OVAT NS. ASTANGA/ALKEIS TUNTEJA, JOIHIN VOI TULLA ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA JOOGASTA. TUNTI KOOSTUU VINYASA TEKNIIKAN OPETTAMISESTA JA HARJOITTELUSTA (HENGITYKSEN JA LIIKKEEN YHTEISTYÖ).

STUDIO-BALANCE

STUDIO-BALANCE TUNNILLA KESKITYMME KOKONAISVALTAISEEN KEHON HYVINVOINTIA JA TASAPAINOA EDISTÄVIIN HARJOITTEISIIN. LEMPEÄSTI KEHOA HUOLTAVAT HARJOITUKSET AVAAVAT KIREITÄ LIHAKSIA , LISÄÄVÄT LIIKKUVUUTTA JA RENTOUTTAVAT MIELTÄ JA KEHOA. TUNNILLA KÄYTETÄÄN ERI KEHONHUOLTOTEKNIIKOITA. TULE TUNNILLE PALJAIN JALOIN.

NISKA-SELKÄ

ALKULÄMMITTELYSSÄ TEHOKKAITA JA YKSINKERTAISIA LIIKKEITÄ, JOTKA AVAAVAT LIIKERATOJA SEKÄ KIREITÄ LIHAKSIA. LIHASKUNTO-OSUUDESSA PAINOTETAAN MAHD. HYVÄÄ LIHASTASAPAINOA. TUNNILLA KÄYTETÄÄN ERILAISIA VÄLINEITÄ, KUTEN KEPPIÄ, KUMINAUHAA JA KÄSIPAINOJA. LOPUSSA ON RENTOUTTAVA VENYTTELY OSUUS. SOPII KAIKILLE NISKA  - HARTIASEUDUN JA SELÄN HUOLTOON.

VENYTTELY RENTOUTTAVA TUNTI JOSSA  LYHYEN ALKULÄMMITTELYN JÄLKEEN VENYTELLÄÄN  KEHO MONIPUOLISESTI RAUHALLISELLA TEMPOLLA . TUNNIN TAVOITE ON PALAUTTAA LIHASTEN VOIMA TASAPAINO JA NOTKEUS. tUNTI SOPII KAIKILLE.
KESTÄVYYS JA TANSSI
PERUSJUMPPA

HELPOISTA ASKELLUKSISTA KOOSTUVA ALKULÄMMITTELY JA SYKEOSUUS n. 30 min., JONKA JÄLKEEN TEHOKAS LIHASKUNTO-OSUUS JA VENYTTELYT. TUNTI KEHITTÄÄ KESTÄVYYTTÄ JA LIHASKUNTOA.PERUSTUNTI, JOKA SOPII KAIKILLE.

KUNTO+

TEHOKAS AEROBICIN PERUSASKELEISTA KOOSTUVA TUNTI. TEHOKKAAN HARJOITUKSEN TAKAA JUURI ASKELLUKSEN NOPEATEMPOISUUS. PERUSASKELEET OPIT KUITENKIN HELPOSTI SUUREN TOISTOMÄÄRÄN VUOKSI. LIIKKUVAA SARJAA RAKENNETAAN PALA PALALTA PITKÄKSI KOKONAISUUDEKSI 45 MINUUTIN AJAN. LOPPUUN  LYHYT LIHASKUNTO-OSUUS. TUNTI SOPII HYVIN KEHON AEROBISEN KUNNON KOHOTTAMISEEN JA YLLÄPYSYMISEEN.

KIINTEYTYS ASKELLUSARJOJA SISÄLTÄVÄ ALKULÄMMITTELY JA SYKEOSUUS N.40 min, JONKA JÄLKEEN LYHYT  LIHASKUNTO-OSUUS JA LOPPUVENYTTELYT.
KIINTEYTYS-MARATON ASKELLUSARJOJA SISÄLTÄVÄ ALKULÄMMITTELY JA SYKEOSUUS N.50 min, JONKA JÄLKEENn.25 min LIHASKUNTO-OSUUS JA LOPPUVENYTTELYT.
STEP

TEHOKAS ASKELSARJOJA JA LIHASKUNTOA SISÄLTÄVÄ TUNTI. ASKELSARJOISSA KÄYTETÄÄN STEP-LAUTAA. TUNNILLA KESKITYTÄÄN VARTALON ISOJEN LIHASRYHMIEN (REIDET JA PAKARAT) HARJOITTAMISEEN JA SIKSI TUNTI SOVELTUUKIN RASVANPOLTTOON JA KESTÄVYYSKUNNON KOHOTTAMISEEN.

STEP-INTERVALLI

TÄLLÄ TEHOKKAASTI KUNTOA KEHITTÄVÄLLÄ TUNNILLA VUOROTTELEVAT SYKETTÄ NOSTAVAT ASKELLUKSET JA LIHASKUNTO-OSUUDET. LIIKESARJAT OVAT YKSINKERTAISIA, EIVÄTKÄ VAADI AIEMPAA KOKEMUSTA STEP-LAUDASTA.LIHASKUNNOSSA HUOMIOIDAAN MONIPUOLISESTI KOKO KEHON LIHAKSET  ERI LIHASKUNTOVÄLINEITÄ KÄYTTÄEN. TUNNILLA VOIT  ITSE SÄÄTÄÄ TEHOA VALITSEMALLA OHJAAJAN SUOSITTELEMAT VASTUSVAIHTOEHDOT. KESKIVARTALON CORE-OSUUS KUULUU OSANA TUNTIRUNKOON. TUNTI SOPII KAIKENTASOISILLE TREENAAJILLE.

KUNTOTANSSI

KUNTOTANSSI TUNNIN ALUSSA ON YKSINKERTAINEN 10 MIN. LÄMMITTELY, JONKA JÄLKEEN ON SYKETTÄ NOSTAVA TANSSILLINEN OSUUS. ASKELEITA YHDISTELLÄÄN EDELLEEN SARJOIKSI. YKSINKERTAISET TANSSIHARJOITTEET EDISTÄVÄT SELÄN JA KESKIVARTALON LIIKKUVUUTTA. LUVASSA ON SIIS KAIKILLE SOPIVAA, TANSSILLISTAJA ENNEN KAIKKEA ILOISTA KUNTOILUA MUKAANSATEMPAAVAN MUSIIKIN TAHTIIN.

ZUMBA

ZUMBA TUNNILLA TANSSITAAN LATINORYTMEISSÄ ESIM. SALSA JA SAMBA . TUNNILLA YHDISTETÄÄN SUOSITUIMMAT LATINALAISRYTMIT JA TÄMÄN HETKEN KUUMIMMAT TANSSIHITIT. TUNTI KÄY KAIKILLE.

DANCEMIX

TUNNILLA TEHDÄÄN ERI TANSSEISTA TUTTUJA ASKELEITA MUKAANSATEMPAAVAN MUSIIKIN TAHTIIN. TUNNIN LOPUSSA ON LYHYT KESKIVARTALON HARJOITTELU OSUUS.

LIHASKUNTO


CORE

KESKIVARTALOA MUOKKAAVA JA VAHVISTAVA TUNTI, JOSSA HARJOITELLAAN MONIPUOLISESTI KESKIKEHON LIHAKSIA.  HARJOITTEET TEHDÄÄN SEKÄ PYSTYASENNOSSA, ETTÄ LATTIALLA ERI ALKUASENTOJA KÄYTTÄEN. TUNTI EI SISÄLLÄ ASKELLUSTA.

YLÄKROPPABODY ALUKSI LYHYT ALKULÄMMITTELY. TUNTI ON TEHOKAS JA MONIPUOLINEN JOSSA LIHASKUNTOHARJOITTEISSA KESKITYTÄÄN YLÄVARTALON (KÄSI, HARTIA JA RINTALIHASTEN), SEKÄ KESKIVARTALON (VATSA JA SELKÄLIHASTEN)VAHVISTAMISEEN JA MUOKKAUKSEEN. TUNNILLA KÄYTETÄÄN  APUNA KÄSIPAINOJA,TANKOA,KUMINAUHOJA SEKÄ VARTALON OMAA PAINOA.LOPUSSA VENYTTELYT. SOPII KAIKILLE.
REISI,VATSA JA PAKARABODY REISI,VATSA JA PAKARA-ALUEELLE SUUNNITELTU TEHOKAS JUMPPA, JOSSA LIHASKUNTOHARJOITTEISSA KÄYTETÄÄN APUNA  VOIMATANKOA,STEP-LAUTAA,KUMINAUHOJA SEKÄ VARTALON OMAA PAINOA. TUNTI SOPII  KAIKILLE RVP ALUEEN LIHASKUNNON KEHITTÄMISEEN JA MUOKKAAMISEEN.LOPUSSA VENYTTELYT.
KAHVAKUULA JA CORE

KAHVAKUULALLA TEHDÄÄN HYVIN MONIPUOLISIA HARJOITTEITA. KUULAN RAKENNE JA SILLÄ TEHTÄVÄT HARJOITTEET PAKOTTAVAT KEHON KÄYTTÄMÄÄN TEHOKKAASTI ISOJA LIHASRYHMIÄ SEKÄ TÄRKEITÄ SELKÄRANKAA TUKEVIA PIENIÄ LIHAKSIA. KAHVAKUULALLA HARJOITTELU NOSTAA SYKKEEN KORKEALLE JA SEN AVULLA MYÖS AEROBINEN KUNTO PARANEE. KAHVAKUULA+CORE TUNNILLA HARJOITELLAAN KAHVAKUULA PERUSLIIKKEIDEN LISÄKSI ERITYISESTI KESKIVARTALON SYVIÄ VATSA-JA SELKÄLIHAKSIA. KIERTOHARJOITTELU PAINOTTEISESTI SUORITETTAVAT LIIKKEET SOPIVAT ERITYISESTI KESKIVARTALON VAHVISTAMISEEN JA MUOKKAUKSEEN. TUNTI SOPII KAIKILLE.

LES MILLS BODYPUMP

LIHASKUNTOTUNTI, EI ASKELLUKSIA. LIIKKEET SUORITETAAN LEVYTANGOLLA JA IRTOPAINOILLA. PAINOT VOIT VALITA OMAN KUNTOTASOSI MUKAAN. ERITTÄIN SUOSITTU TUNTI, JOKA SOPII KAIKILLE.

PERFECT BODY

TEHOKAS LIHASKUNTOTUNTI, JOSSA TEHDÄÄN PATTERIHARJOITUKSIA (3 PATTERIA). YHDESSÄ PATTERISSA KOLME LIHASKUNTOLIIKETTÄ JA YKSI LIIKKUVA OSUUS, TOISTOJA N. 20/LIIKE. SOPII KAIKILLE

PERUSJUMPPA HELPOISTA ASKELLUKSISTA KOOSTUVA ALKULÄMMITTELY JA SYKEOSUUS n. 30 min., JONKA JÄLKEEN TEHOKAS LIHASKUNTO-OSUUS JA VENYTTELYT. TUNTI KEHITTÄÄ KESTÄVYYTTÄ JA LIHASKUNTOA.PERUSTUNTI, JOKA SOPII KAIKILLE.
HIIT--INTERVALLI

HIIT-treenissä vuorottelevat sykettä nostavat osuudet ja lihaskuntoliikkeet. Harjoittelu tehdään helpoilla perusliikkeillä, joiden suorittamiseen ei tarvita aiempaa kokemusta ryhmäliikuntatunneista tai tanssillisista askelyhdistelmistä. 
Kirjainyhdistelmä HIIT tulee sanoista high intensity interval training. Suomeksi se tarkoittaa kovatehoista intervallitreeniä, jossa on tarkoitus upottaa rauhallisen treenin väliin lyhyitä sykkeennosto pätkiä, joiden aikana kuntoilija harjoittelee niin kovaa kuin kropasta lähtee. Tehotreenin salaisuus ei olekaan siinä, paljonko kaloreita hupenee kuntoilun aikana, vaan sen jälkeen

KIERTOTREENI KIERTOTREENI  ELI  KUNTOPIIRI ON KUNTOILUMUOTO JOSSA SALIA KIERRETÄÄN HARJOITTELIPISTEESTÄ TOISEEN. TYÖAIKA YHDESSÄ PISTEESSÄ ON NOIN MINUUTTI MINKÄ JÄLKEEN SIIRRYTÄÄN SEURAAVAAN PISTEESEEN TAUOTTA. KUN YKSI KIERROS ON SUORITETTU ON  JUOMA-JA HENGÄHDYSTAUON  AIKA. KIERTOTREENISSÄ HARJOITETAAN MONIPUOLISESTI LIHASKUNTOA,LIIKKUVUUTTÄ,KESTÄVYYTTÄ,KOORDINAATIOTA,TASAPAINOA JA ERITYISESTI KESKIVARTALON LIHAKSISTOA.TEHOA VOIT SÄÄDELLÄ VALITSEMALLA RAUHALLISEMMAN TAI REIPPAAMMAN TEMPON.TUNTI EI SISÄLLÄ LAINKAAN ASKELKUVIOITA.
STEP-INTERVALLI TÄLLÄ TEHOKKAASTI KUNTOA KEHITTÄVÄLLÄ TUNNILLA VUOROTTELEVAT SYKETTÄ NOSTAVAT ASKELLUKSET JA LIHASKUNTO-OSUUDET. LIIKESARJAT OVAT YKSINKERTAISIA, EIVÄTKÄ VAADI AIEMPAA KOKEMUSTA STEP-LAUDASTA.LIHASKUNNOSSA HUOMIOIDAAN MONIPUOLISESTI KOKO KEHON LIHAKSET  ERI LIHASKUNTOVÄLINEITÄ KÄYTTÄEN. TUNNILLA VOIT  ITSE SÄÄTÄÄ TEHOA VALITSEMALLA OHJAAJAN SUOSITTELEMAT VASTUSVAIHTOEHDOT. KESKIVARTALON CORE-OSUUS KUULUU OSANA TUNTIRUNKOON. TUNTI SOPII KAIKENTASOISILLE TREENAAJILLE.KUNTOSTUDIO KÄPYLÄ / STUDIO AERO-KIKKA OY
PUH. 0400-800459| E-MAIL: KIKKA.REPKA@PP.INET.FI