Etusivu Yhteystiedot Aikataulu Hinnasto Ilmoitukset Sijaiset Muut palvelut
KUNTOSTUDIO LASSILA / EI JUMPPIA KESÄLLÄ !!

Maanantai  Tiistai  Keskiviikko  Torstai  Perjantai  Lauantai  Sunnuntai 

 
 
 
             


AFRO
PILATES TUNTI ON SEKOITUS PERINTEISIÄ PILATES-LIIKKEITÄ JA TAVALLISIA FITNESS- HARJOITUKSIA. TUNNILLA VAHVISTETAAN VARTALOA KOKONAISVALTAISESTI, ERITYISESTI KESKIVARTALON SYVIÄ LIHAKSIA, LISÄÄ VOIMAA, NOTKEUTTA JA RYHTIÄ. SOPII ALOITTELIJOISTA EDISTYNEILLE.

JOOGA-PILATES

TUNNILLA TEHDÄÄN HENGITYSHARJOITUKSIA, ASANOITA JA LIIKESARJOJA SEKÄ LOPPURENTOUTUS. TUNNIN AIKANA SINULLA ON TODELLA AIKAA PYSÄHTYÄ, SYVENTYÄ JA KOKEA UUDISTUMISTA TUNNIN JÄLKEEN.

PERUSJUMPPA

YKSINKERTAISTA ASKELLUSTA ALKUUN; LÄMMITTELY JA SYKKEENNOSTOA. MONIPUOLINEN LIHASKUNTO-OSUUS  JA LOPPUUN VENYTTELY. SOPII KAIKILLE!

NISKA-SELKÄ ALKULÄMMITTELYSSÄ TEHOKKAITA JA YKSINKERTAISIA LIIKKEITÄ, JOTKA AVAAVAT LIIKERATOJA SEKÄ KIREITÄ LIHAKSIA. LIHASKUNTO-OSUUDESSA PAINOTETAAN MAHD. HYVÄÄ LIHASTASAPAINOA. TUNNILLA KÄYTETÄÄN ERILAISIA VÄLINEITÄ, KUTEN KEPPIÄ, KUMINAUHAA JA KÄSIPAINOJA. LOPUSSA HYVÄT VENYTTELYT. SOPII KAIKILLE NISKA-HARTIASEUDUN HUOLTOON.

LATIN DANCE LETKEÄÄ AEROBISTA KUNTOA KEHITTÄVÄ TUNTI, JOSSA SYKETTÄ NOSTETAAN HELPOIN ASKELIN. TÄYSI TUNTI LATINOTANSSEJA! TUNTI SOPII KAIKILLE.

BODYPUMP LIHASKUNTOTUNTI, EI ASKELLUKSIA. LIIKKEET LEVYTANGOLLA JA IRTOPAINOILLA.  PAINOT  VOIT VALITA OMAN KUNTOTASOSI MUKAAN. ERITTÄIN SUOSITTU TUNTI, JOKA SOPII KAIKILLE.

BODY

YKSINKERTAINEN JA LYHYT ALKULÄMMITTELY. LIHASKUNTOTUNTI, JOSSA VAHVISTETAAN MONIPUOLISESTI KOKO KEHON LIHASVOIMAA KEHON OMALLA PAINOLLA TAI VÄLINEITÄ APUNA KÄYTTÄEN.

KUNTONYRKKEILY
SYVÄVENYTTELY PITKÄKESTOISIA VENYTYKSIÄ. TUNNILLA PARANNETAAN LIIKKUVUUTTA JA  JOUSTAVUUTTA,  SOPII KAIKILLE.

TEEMATREENI TUNTI, JOSSA TEEMA JA VÄLINEET VAIHTUVAT OHJAAJAN MYÖTÄ.  

 KUNTOSTUDIO LASSILA / PROMETS OY | KAUPINTIE 12, 00440 HELSINKI
PUH. 040 563 6148 KLO 12–15 PUH. 09- 32 11 044 KLO 16-19 | E-MAIL: PROMETSOY@CO.INET.FI